pondělí 9. června 2008

Cesta do Limy

Tak jsem uspesne ubytovana v Inka Lodge v Lime. Diky Monicinne spanelstine jsem mela domluveny odvoz z letiste, takze vse klaplo podle planu. Jen mobil mi nenabizi zadnou sit... No nastesti je tu internet v cene, dokonce i se skypem, ale bez sluchatek a mikrofonu.
Byl to dost dlouhej den, vstavala jsem ve 2:05 (ted uz je vlastne 3:30 vaseho casu; tady je o 7 hodin min, takze 20:30), jela dvema nocnima londynskejma busama na Heathrow, odtamtud 2 hodiny 20 minut letela do Madridu, kde chteli za snidani zaplatit (takze jsem zustala bez ni). V Madridu uz jsem se radsi zeptala, jestli do Limy nejaky jidlo dostanem. Let Madrid - Lima trval 12 hodin. Oba lety byly uplne plny. Moc jsem nespala, tak jdu ted. Jo a z Limy jsem zatim videla jen dopravni situaci, je to docela legrace, mozna v Praze prece jen ridit nekdy budu, oproti tomu tady je to brnkacka.

2 komentáře:

Honza řekl(a)...

No, taková cesta, to byla asi pěkná Odyssea a s tím jídlem jsou to mizerové.

S tím mobilem to vypadá blbě, na O2 mi nijak víc neporadili. Jestli máš prej v telefonu nějakou možnost zobrazit seznam sítí nebo něco takovýho, tak tam vybrat buď Claro nebo Nextel Peru. Jestli ti to žádný sítě neukáže, tak je prej chyba v telefonu. :-(

Anonymní řekl(a)...

Hanko, ten blog je fajn, jsem rada, ze jsi ok! Zkus nekoho poprosit, aby ti pujcil peruanskou simku a otestuj svuj mobil. Pokud bude fungovat, porid si novou sim kartu, at muzes posilat zpravy v pripade nejakych potizi.
Uzij si too!!!

Monika