čtvrtek 12. června 2008

Pacific ocean




7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Pěknej, ačkoli na koupání to asi nebylo :-)

Háňa řekl(a)...

To ne, prej ma asi 15 stupnu. Ale par serfaru jsem tam videla :-)

Květa řekl(a)...

Moc zdravím, přeji krásné zážitky a málo průšvihů a problémů. Oceán je super,fotky zajímavé! Květa

Deny řekl(a)...

Ahoj, zdravim na ceste, my jsme uz prestehovani, ale jeste neni vse jak ma byt, ale nemohla jsem nenavstivit tvuj blog, fotky jsou prima a hlavne je prima, o tobe vedet, ze jsi ok. Tesim se na dalsi zpravicky, uzivej si a mej se fajn. Denisa

Dan řekl(a)...

Cau Hanko, tak KONECNE Ti pisu.. ajajaj.. a to jsem chtel byt prga.. :-))) Vypada to, ze si cestu poradne uzivas! To je super, moc Ti to preju!!!! Fotky jsou bezvadny, fakt!!! Uplne jsem tam taky.. :-)) Hadej, s kym jsem vcera paril! Tak schvalne, jestli Ti to dotycny prozradi.. :-)))
Vsichni z prace Te moc pozdravujou!!!! Mej se primove a uzivej si to!!! packo Dan

Háňa řekl(a)...

Cauky, diky vsem za prizen a zustavejte memu blogu verni, zacina to byt cim dal tim vic zajimavejsi :-)) Zitra vecer jedu do Cuzca busem, trva to 22 hodin! Od 24.6. je tam svatek slunce, coz je nevyznamnejsi v roce, a bala jsem se, ze nesezenu ubytko. Ale hned prvni telefonat byl uspesnej, dokonce mluvili i anglicky :) Mejte se vsichni krasne!

Háňa řekl(a)...

Jo Dane, Honza uz mi to v mejlu psal. Ted jsem s nim dokonce mluvila po skypu, i kdyz to bylo docela narocny, protoze zvuk byl hodne spatnej... Ale aspon neco, bylo to moc prijemny :) Navic cestinu tu neuslysim :-))