sobota 26. července 2008

Velikonocni ostrov - 1. den II






Tak tohle je muj "domov" na 7 noci! Takhle to vypada celkem dobre, ale asi tam neuklizej, musela jsem vymejt supliky nez jsem si tam dala veci, a utrit prach. A to nejsem nijak hakliva na cistotu! Taky mi nesplachoval zachod a trvalo jim cely odpoledne to dat dohromady... Postel je ale super a spalo se bezvadne!

3 komentáře:

Táňa řekl(a)...

Už když jsi říkala, že jdeš uklízet pokojík, měla jsem pocit že je něco špatně - je mi jasné, že to bys jen tak neudělala :-)
Ale ten pokojík vypadá na fotkách pěkně, postel je bezvadná a určitě pohodlná. Bude se Ti tam krásně ten týden bydlet a odpočívat. Už se těšíme na další fotky!

Unknown řekl(a)...

Ahoj, balík dorazil. Všichni mockrát děkujeme. V NK čtou všichni tvůj cestopis. Dan už má delší dobu problém s přihlášením tak pozdravuje přeze mě. Ahojky a jen tak dál.
Nehejbej jim tam se sochama ;-)
Ona tě pozdravuje celá NK
Ahoj Honza

ivan řekl(a)...

Už dlouho chci napsat "nádherné". Sledujeme všichni kouzla krás vzdálených končin, které jsou pro nás pohádkově neskutečné i neskutečně pohádkové. Těším se na další zprávy a fotky, ale i na krutou českou zimu, kterou se mi podaří přežít díky čepici z Peru :-) P.S. Pohled z Machu Picchu rovnez obehl vsechny kolegy.